Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


Úvod » Pece na Pizzu » Pizza pec MEDIUM PROFI1+ Set 17 dílů tvarovek pro pec s výměnou dna – výška dna 5 + 2 cm


        

Pizza pec MEDIUM PROFI1+ Set 17 dílů tvarovek pro pec s výměnou dna – výška dna 5 + 2 cm

Pizza pec

skladem

 

Dostupnost: Na objednávku
naše cena bez DPH: 40 962 Kč
naše cena s DPH (21 %):
49 564 Kč

do košíku:
  ks  

Pec na dřevo MEDIUM PROFI 1 + obsahuje set 17-ti vysoce kvalitních žárobetonových tvarovek vyrobených speciálně pro pečení s topením na dřevo pro profesionální použití. Materiál disponuje vyšší žáruvzdorností, lépe odolává tepelným šokům, je mechanicky pevnější a otěruvzdornější. Při pečení dosahuje výborných vlastností. Jeho objemová hmotnost je laděna tak, aby pec brzy pekla a přesto dokázala naakumulovat teplo potřebné k dlouhému pečení.

 

V této peci na pizzu můžete kdykoli skrze vstupní tunel bez poškození stavby vyměnit dno pece. Při častém profesionálním využívání dno trpí daleko více. Investovat do této verze se rozhodně vyplatí a doporučujeme ho zákazníkovi, který pec bude pravidelně a frekventovaně využívat.

 

Svou velikostí je MEDIUM PROFI 1 + vhodná pro restaurační a rekreační zařízení, nebo jiná komerční využití s menší kapacitou. V peci upečete naráz 3 pizzy najednou.

 

Tento set je pro individuální stavbu dle návrhu zákazníka. Izolaci, povrchovou úpravu a další příslušenství je na jeho vlastním uvážení.


Samozřejmostí je atest Státního zdravotního ústavu o nezávadnosti tohoto materiálu. Je vhodný pro přímý styk s potravinami.

 

MEDIUM PROFI 1 + obsahuje:

    • 11x tvarovky tvořící dno
    • 5x tvarovky tvořící pečící kopuli
    • 1x tvarovku tvořící tunel do pece

 

 

Technické parametry:

  • délka 1 190 mm, výška 440 mm, šířka 1 000 mm
  • vnitřní pečící průměr pece 880 mm
  • průměr kouřovodu 150 mm
  • váha 309 kg

 

Doba roztápění a akumulace je závislá na mnoha faktorech:

  • klimatické podmínky v místě stavby (exteriér / interiér / roční období)
  • kvalita, vlhkost a rozměr dřeva
  • provedení izolačního pláště kopule a dna pece na pizzu
  • velikost komína
  • teplota na kterou potřebujete pec roztopit (dle zvoleného pokrmu)